En vecka kvar!

Idag är det exakt en vecka kvar till läkarmötet in för bröstförminskningen. På måndag nästa vecka ska alla detaljer gås igenom och så kommer jag få ett datum för operation. Det känns helt overkligt. Att det äntligen ska bli av! Känner mig samtidigt nervös eftersom jag är rädd för att sövas och opereras, och självklart är jag också lite rädd för att råka ut för någon komplikation, infektion t.ex. Undrar också vad jag kommer få för datum. De är skyldiga att ge mig en operationstid inom 3 månader men jag undrar om det är en bra ide att opereras innan sommaren med tanke på den ökade infektionsrisken? Men samtidigt så vill och behöver jag få det gjort så fort som möjligt. Ja, det är väl något jag får fråga läkaren om på måndag. Är det någon av er som opererats på/nära sommaren, hur gick det?

Kommentarer
Postat av: Frida

hejsan.tycker att du har en super bra blogg.jag gjorde en bröstförminskning i september förra året så det är 7 månader sedan men nu när allt är läkt så är det de bästa jag gjort.Var ska du göra det?Jag gjorde det i Malmö och dem var super bra där.Lycka till det kommer gå bra.MVH Frida

2010-04-05 @ 19:59:21
Postat av: jenny - tävla om ett barnklädpaket hos mig ♥

De komemr gå bra ska du se, kramar i massor!

2010-04-05 @ 23:02:36
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Carro

Frida: tack för att du delade med dig :). Jag ska göra det i malmö så det känns skönt att höra att du som varit där blev jättenöjd :).

2010-04-06 @ 08:11:39
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: Tessan

Du ska inte vara orolig för att opereras på sommaren. Själv fick jag ju Wille genom ett kejsarsnitt. Då var det asvarmt (2/7-05) Och det gick bra. Ja du tänker infektion och värme. Men det e nog större risk på vintern då influensa härjar och folk e mer förkylda. De kommer gå bra. Kram :)

2010-04-06 @ 09:59:28
Postat av: Frida

Var så lite så,du kommer inte ångra dig.Dem är helt underbara på kliniken (akademikliniken)Jag hade en dansk läkare och han är super bra.:) Lycka till än en gång och om det är något så kan du melja mig.MVH Frida

2010-04-06 @ 16:42:09
Postat av: Sara

Hej

Halkade in på din blogg och började läsa.

Vet precis hur du känner dig angående op, jag ska oxå genomgå en op snart. Inte för brösten med min mage, ska få en bukplastik genom landstinget.

Har väldigt mycket hud över efter mina graviditeter (har fött 3 barn på 2 år, stora barn)

Känns helt overkligt att jag äntligen ska opereras, kan inte tro att det är sant.Håller tummarna för dig, att du ska få din op.

Lycka tillKramar Sara

2010-04-12 @ 09:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback