Bränd och spindelfobi

Vilket underbart väder det är ute idag!
I flera dagar har jag bett Denis ta fram utemöblerna för jag är så spindelrädd så jag har inte vågat göra det själv. Men han har haft massor att göra så han har inte hunnit. Så idag kände jag mig tvungen att försöka övervinna min rädsla lite och få fram möblerna så vi kunde njuta ordentligt i solen :).

Jag rustade mig med vita kläder (för att kunna se minsta lilla spindel) och med en lång pinne började jag knacka, banka och skrapa mellan alla brädor på möblerna för att försäkra mig om att ingen spindel skulle kunna sitta kvar och sen överraska mig när jag lyfte möblerna. När jag var 100% säker på att det inte fanns några spindlar kvar kunde jag bära upp möblerna och sen vara ute med barnen hela förmiddagen till eftermiddagen och njuta av solen :).

Jag till och med brände mig i nacken och har tydliga märken på axlarna från linnet. Så nästa gång blir det solkräm som gäller för det är inte skönt att bränna sig :P. Tur att barnen hade långärmar och solhatt på sig. Det ska de ju ha i solen, men när det inte är sommar och så jättevarmt än så är det lätt att glömma bort sig.

Ikväll ska vi grilla hamburgare och njuta lite mer av den sista solen för dagen :).

Kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Mysigt att grilla =)

2010-04-15 @ 22:04:09
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback