Äntligen OP-bokad!

Idag var det dags att åka ner till Malmö för att träffa OP-läkaren och få operationstiden. Jag blev jättenervös när jag skulle gå in. Jättelöjligt egentligen för det var bara ett litet kort besök, men jag blir alltid nervös när det gäller såna saker.

Läkaren verkade iaf jättetrevlig och berättade att vi skulle gå igenom alla detaljer på operationsdagen. Att jag då själv får bestämma vilken storlek jag vill ha på brösten. Haha, känns konstigt, precis som när man ska beställa nånting, "ja vilken storlek vill du ha? small, medium eller large??" haha. Men det känns ju skönt att även om detta är en medicinsk operation för att brösten påverkar min hälsa nu så tar de ändå hänsyn till att få det att se så bra ut som möjligt.

Operationen kommer ske innan semestern, alltså innan Juli. Så det är snart! Jag hade tur som kunde få tid då för läkaren är bara i Malmö 1 gång i månaden så det var väldigt svårt att få tid. Men samtidigt som det känns väldigt snart så känns det ändå som lång tid, kommer gå och räkna ner dagarna. Men det är skönt att det äntligen ska bli av för jag lider mer och mer av mina bröst. Speciellt nu när det börjar bli varmare och man måste klä sig i linnen och tunnare kläder igen. Jag brukar alltid försöka klä mig i tröjor med modeller och färger som döljer storleken på brösten, men på sommaren är det inte lika lätt längre.

Nu har jag börjat träna och röra mig mer och det är fruktansvärt jobbigt och tar väldigt mycket på rygg och nacke på grund av att brösten är så tunga. Jag vill ju inte behöva undvika att röra på mig för att brösten är för tunga. Och sist men verkligen inte minst så är det dessutom väldigt tungt att andas emellanåt. Ibland lyfter jag upp brösten själv eller lägger mig på sidan för att lätta trycket på lungorna.
Det låter kanske jättelöjligt och konstigt för många, men det är så det är.

Fler bilder på mig från förra helgen då Betty fotade:
  

Kommentarer
Postat av: filippa

du är så fin carro <3

2010-04-13 @ 08:35:37
URL: http://lippandersson.blogg.se/
Postat av: frida

Gud vad skönt för dig att du har varit där och att det är bestämmt.vet precis hur du menar med de´du skriver i texten,det är så tungt.Det kommer bli en lättnad efter op:n. Var det på akademikliniken i malmö?Ha det bra.Kram Frida

2010-04-13 @ 08:48:49
Postat av: Carro

Svar till Frida: Ja det är på Akademikliniken :)

2010-04-13 @ 10:37:42
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: syrran

så fina bilder på dig!

O grattis till operationen! vi ses imon :)Kramizar

2010-04-13 @ 17:34:19
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Betina

Va skönt att du fått närmare besked. Haha, vilken storlek kommer du välja?

2010-04-13 @ 18:57:19
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: frida

okej gud vad bra :) fick du jesper?Lycka till.

2010-04-14 @ 19:46:10
Postat av: Carro

Nej jag fick Paolo, han jobbar i stockholm men kommer ner till Malmö en gång i månaden, det är tydligen han som lär upp alla kirurger på akademikliniken så jag är supernöjd, hoppas jag kommer vara det efter också ;)

2010-04-15 @ 15:47:11
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: frida

okej,gud vad kul.:) ja det är klart att du kommer att bli nöjd.okej ja han paolo har jag hört talas om,min kompis blev också opererad av han och hon blev super nöjd.Ha det bra Kram

2010-04-17 @ 16:38:30
Postat av: jenny

får jag vara fräck och fråga vilken storlek du har på brösten, dom ser inte så stora ut.

Själv hade jag b-kupa innan jag blev gravid och nu har jag d-kupa. Jag trivs inte alls med mina stora bröst men jag vet inte om det är tillräckligt stora för att få igenom en förminskning. Det är därför jag undrar. Svara gärna till min blogg jag kommer såkjlart inte godkänna din kommentar så det är bara jag som kommer se svaret.mvh jenny

2010-04-23 @ 19:46:56
URL: http://jennyslife.blogg.se/
Postat av: jenny

snälla??:)

2010-04-26 @ 09:41:17
URL: http://jennyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback