Syskonkärlek

Här flyter det på väldigt bra och man försöker nu vänja sig vid att vara 2-barns mamma :-).

Första mötet mellan Colin och Julia var så otroligt gulligt. Colin brast ut i ett väldigt stolt och intresserat leende och klappade henne fint och försiktigt på huvudet. Detsamma har han även gjort idag och han gav henne en kladdig puss för en stund sen vid matbordet :-). Han är så go med henne trots att han är så liten och man inte hade förväntat sig att han skulle förstå så mycket. Han är heller inte för på utan låter henne mest vara och kommer fram ibland när han ser och hör henne.

Nu ikväll ska Denis lägga Colin hemma hos mamma där han ska sova inatt, sen ska han följa med dem och campa i helgen. Det ger mig lite mer lugn och ro med att etablera amningen, Colin får ha roligt och Denis kan förhoppningsvis vila ut lite. Han har varit så himla duktig, stöttade mig väldigt bra genom hela förlossningen, speciellt när jag behövde det som mest, och så är han såå bra med båda barnen och samtidigt att stötta mig när jag har ont etc. Som jag tidigare sagt, han är verkligen den bästa som finns :-).


Lite om Julia:
Hon är en riktig tuttlisa, vill amma helatiden, men jag ser det bara positivt eftersom det gör att mjölken kommer igång ordentligt och det är ju så mysigt, samtidigt som det är lite jobbigt att inte kunna gå ner och duscha, gå på toa o.s.v. som man tagit för givet innan ;-). Hon har ett stort närhetsbehov så det är inte långa stunder man kan lägga ifrån sig henne, men så är det också nu i början, det är ju mycket varmare och skönare hos mamma och pappa än i en kall säng ;-).

 


Kommentarer
Postat av: karin fogelberg

Grattis till eran lilla flicka och vårat lilla barnbarnsbarn Julia, och Colins lillasyster.

Många Björnkramar

Gammelmormor och Gammelmorfar

2009-09-10 @ 19:46:36
Postat av: karin fogelberg

Hej igen Caroline!

Kan du nu plocka bort texten som ligger över din egen text på översta inlägget nu när det inte är aktuellt längre. Har inte kunnat läsa dina senaste inlägg fullt ut, lite frustrerande och synd tycker jag.(dagar kvar av graviditeten samt, flicka eller pojke samt ytterligare en text.)

kramar Mormor

2009-09-10 @ 20:24:13
Postat av: Carro

Åh vad myyysigt! Får sån längtan själv, ska inte ha förrän 1 januari, länge kvar :( Grattis till er! underbart söt tös ni fick!

2009-09-10 @ 21:44:14
Postat av: kikki

åh men gud tusen grattis :D:D:D vad söt hon är, förstog att det skulle bli en flicka ;) hoppas det kmr funka bra med amningen =)

2009-09-11 @ 09:05:03
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Mormor Annelie

Så härligt med syskonkärlek :) Klart att lilleman gillar sin lillsyrra, hon är ju helt bedårande.

2009-09-11 @ 10:27:09
Postat av: Bodil

Stort grattis till er lilla flicka! Hon är jättefin! :)

2009-09-11 @ 22:50:59
URL: http://enmynta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback