Oplanerat barnledig

Igår fick vi oss ett ordentligt gott skratt här hemma. Mamma kom förbi en stund på eftermiddan/kvällen för att prata lite. Men Colin trodde visst att hon kom hit för att hämta honom för han började genast hämta sin jacka och säga "brumm brumm" (åka bilen). När inte det funkade gick han bort och skulle hämta hennes handväska, och sen hämtade han hennes tofflor. Haha, som vi skrattade, han försökte verkligen febrilt visa att han ville med mormor hem, och det NU!. Och mormor kunde ju inte motstå och lät honom följa med hem och sova där och han var såå lycklig när vi satte honom i bilen, haha :-). Lille sötisen.

Snart ska mamma lämna honom på dagis och sen kommer hon hit och hämtar mig, så ska vi till barnmorskan. Jag hoppas att detta blir sista besöket ;-).

Jag mår förresten mycket bättre från förkylningen redan, så det blev inte alls så illa som jag var rädd för, så något positivt i allt det jobbiga iaf :-).

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Det var ju omöjligt att motstå honom i den stunden. Och vi hade mysigt på eftermiddag kväll med lek på Hultagården där det finns både studsmatta, lekstuga, gungor samt rutschkana. Väl hemma hjälpte lillemann till med att vattna mina blommor och efter kvällsmaten somnade han sött utan några som helst protester ca 20:30 och vaknade i morse vid 8:30.

2009-09-02 @ 11:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback