Lördag

Ja nu e det lördag och regnigt och tråkigt ute. Huset är lite kyligt så det blir nog till att elda idag, vilket vi inte behövt göra på hela sommaren.

Igår kväll blev det ganska jobbigt med Colins feber. Den gick ända upp till 40,7 och han var knappt kontaktbar i det laget. Ville bara ligga ner och han skakade i armar och ben stackaren. Så vi fick klä av honom, ge honom panodil och försöka få i honom vätska (som han inte ville ha).

Det hjälpte inte så mycket så vi ringde barnakuten som rekommenderade oss att ge honom dubbel dos av panodil, lägga honom och sedan kolla tempen 1,5 timme senare, och hade tempen inte sjunkit då så skulle vi ringa in igen. Sagt och gjort och han somnade bums när vi lade honom i säng. Tempen hade gått ner lite när vi kollade 1,5 timme senare. Och ytterligare ett par timmar senare så hade den gått ner mer, så då kändes det lugnare och så fick han en panodil till när vi lade oss kl 12. Sen sov han hela natten och vaknade pigg och glad som en lärka kl 9.15, och då var tempen på 37,7. Så han mår mycket bättre idag :-).

Jag hade det hellugnt igårkväll och inatt. Inga värkar, vilket har varit skönt eftersom jag inte ville behöva åka in när Colin var så dålig. Men nu när han är bättre får det gärna ske :-).

Nu kör Denis Colin hem till sin farmor där han ska sova inatt. Så hämtar vi honom imorgon förmiddag igen. Ikväll ska vi hem till syrran och äta mat. Det blir lyxigt kött (syrrans kille jagar) och min syster är så duktig på att laga mat så det kommer säkert bli supergott :-).


Colin hittade en pall som han låtsades var ett badkar "bada, bada" sa han när han satt där i, gullunge ;-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback