Ingen bebis än

Nej, värkarna klingade av till läggdags som förväntat och det har inte varit mycket inatt, bara vaknat av lite mensvärksliknande smärtor och hård mage, men inga direkta kraftiga förvärkar.

Men det känns ändå som att det inte är så långt kar nu för tarmarna jobbar på idag (alla som fött barn innan vet vad jag menar ;-)).

Mindre kul är att Colin imorse hade 38,2 graders feber. Vi hade ju precis börjat bli bättre?, fattar ingenting. Han fick lämnas till dagis iaf för han var pigg och glad, så får vi se om de hör av sig senare under dagen. Känner mig också febrig som vanligt, men har ingen feber iaf :-).

Har inte lyckats få Denis att fota min mage så jag får nog se till att försöka göra det själv idag, man vet ju aldrig när den försvinner ;-)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Du skrev om de där med tarmarna, och att alla som har varit gravida säkert vet vad du menar!! Va menar du med det? Jag är nämligen också gravid och har Bf 30 sep och min mage är inte alls som vanligt, kan de va ett tecken på att de är på g? Lycka till och hoppas att ni får träffa eran guldklimp snart :)

2009-09-03 @ 09:49:44
Postat av: Betina

du får ställa kameran på soffbordet, sätta dig på knä och ha den på självknäppning :) lätt som en plätt. vi vill ju se magen i sista sekunden ju ;)

2009-09-03 @ 10:41:56
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: kikki

åh, det är så spännande! ja, men fan vad jag gick på toa nästan 2 veckor innan albin kom, kunde göra nummer 2 flera gånger om dagen :s :O haha

2009-09-03 @ 19:10:44
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback