förvärkarna fortsätter

Ja, det blir mer och mer, och nu ikväll har de gjort mer ont. Men nu gör de inte så jätteont längre. Men jag känner hur bebisen vrider och trycker neråt och det gör faktiskt ont i livmodertappen och vid svanskotan.

Värkarna började bli ganska regelbundna vid 22-tiden, men efter en timme blev de glesare och gjorde mindre ont igen. Så typiskt. Inte för att jag vill ha ont så sätt, men ju mer ont man har ju mer brukar det ju göra nytta ;-).

Angående att jag har en hormonrand denna gången och inte med Colin så ser jag det lite som ett tecken på att det kan vara en flicka som ligger i magen, men det är ju också bara en skröna precis som alla andra såna "tecken" ;-). Men kul att spekulera.

Nej, nu ska jag försöka lägga mig och sova lite...

Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag hade med hormonrand, problemet var bara att jag av ngn anledning hade haft den i flera år innan med :-P Jag tror inte det finns några säkra tecken på om det är flicka eller pojke, men det är alltid kul att spekulera med alla skrönor :-)

2009-09-04 @ 10:19:51
URL: http://lovelymelovelyyou.bloggagratis.se
Postat av: Mamma Annelie

Pappa har ju sagt att det blir en flicka ;) Frågan är bara om Denis vågar slå vad även denna gång ;) Det återstår att se vad det blir, skoj ska det bli iallafall med ännu en liten Hofer :)

2009-09-04 @ 12:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback