Bebisen retas med mig

Det blev som sagt jättegod mat hos syrran igår. Var roligt att få träffa henne dagen innan hon ska åka till Italien. Det var egentligen planerat att hon skulle få vara med på förlossningen, men nu missar hon den nog eftersom bebisen inte velat titta ut än :-P.

Hade några sammandragningar under dagen, och på kvällen kom värkarna. Vid 21-tiden drog det igång ordentligt och de gjorde riktigt ont och kom ganska regelbundet, nu tätare än de i torsdes, var ca 5-6 min mellan och de höll i sig mellan 1-2 min. Men efter lite mer än en timme med sådana värkar så flyttade sig bebisen (kände hur den bökade ordentligt därinne), och så var värkarna som bortblåsta. Det var precis som att bebisen kom på att nej fy, jag vill inte ut än!

Jag får väl helt enkelt vänta tills den är redo. Men det är fruktansvärt frustrerande att få så starka värkar så man hinner tro att det är på G. Det är ju dessutom väldigt ansträngande för kroppen att behöva ta sig igenom såna värkar när det inte ens är på riktigt än :-(.

Kommentarer
Postat av: Betina

Va synd att hon förmodligen inte hinner med förlossningen. Jag får helt enkelt följa med istället fniss ;)

2009-09-06 @ 10:49:45
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback