5 dagar kvar till BF

Här sitter man ensam och funderar. Jag som skulle ligga med nyfödd bebis i famnen nu, sitter istället och funderar på vad jag ska äta till frukost och göra av resten av dan med smärtor som heter duga :-(.

Bebisen ligger i magen och hickar, verkar trivas där inne allt för bra :-P.

Har haft lite förvärkar inatt, men det har iaf varit lugnare än vad det var under dagen. Men det är ju också bara förvärkar :-(.

Nu kommer man ju inte vilja åka in till förlossningen igen förrän man verkligen är säker på att det är på G, och jag är så rädd för att det kommer gå alldeles för fort. När vi var hos Barnmorskan igår så berättade hon hur vi skulle göra om den kom i bilen o.s.v. Då blev det verkligt att det verkligen KAN hända :-O. Denis blev skitnervös av att få höra att det kan gå så fort, men tyckte det var lite häftigt att man kunde få poliseskort med blåljus och få köra hur fort man vill :-P. Haha.

Så nu ligger det en stor filt i bilen, för det är det viktigaste, att hålla bebisen varm om den skulle komma i bilen. Nu hoppas vi verkligen att vi inte kommer behöva använda dessa planer, men det känns skönt att man är förberedd.

Kommentarer
Postat av: Dessie

Ta ut sopsäckar i bilen med som du bland annat kan sitta på när ni ska åka in.. om vattnet går på sätet så får man aldrig bort den lukten :/

2009-09-08 @ 10:11:19
URL: http://dessieborgstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback