Volvo V70

Det blev ett bilköp idag :-). Bilen var riktigt fin, förutom några bucklor och någon repa. Därför prutade vi ner priset lite också. Nu känns det skönt att ha en lite nyare bil som är väldigt krocksäker och bekväm, och så är det en automatare så det kommer vara riktigt skönt att köra. Nu fattas bara mitt körkort ;-). Men jag ska ta ett körkort för manuell körning för att jag ska kunna köra vilken bil som helst och inte vara låst vid automatare.


Idag har det varit lite kaos här hemma när jag hade barnen själv. Colin var lite mer klängig än vanligt och Julia ville inte lämna min famn, och helst skulle hon ha bröstet i munnen helatiden så man kan ju tänka sig att det var himla svårt att kunna leka med Colin, fixa med mat och blöjbyte och allt annat. Kvällen resulterade i en skrikande bebis, en tappad bajsblöja på golvet och en ledsen Colin som inte ville lägga sig. Gash jag höll på att få panik men höll lugnet i behåll trots allt. När Denis väl kom hem hade Julia somnat och Colin var redo för att lägga sig så då blev det lugnt och skönt igen :-).

Imorgon ska jag lämna Colin på dagis. Blir spännande att se hur det ska gå också, men det ska nog gå bra.

En liten bild på en nöjd Julia i pappas famn 1 månad och 5 dagar gammal från igår:Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

naaw vilken gobit =)

2009-10-13 @ 15:38:21
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Kan riktigt se hur du plockade fram simultankapaciteten som vi kvinnor har fått i gåva får sådana situationer ;) Synd att lilleman fick så ont av tandsprickningen ikväll, led verkligen med honom.

Kram Mamma.

2009-10-13 @ 19:33:10
Postat av: Carro med bebis i magen ♥

Ny design på bloggen ;)

Vad tycker du om den?

Något som borde ändras?! :)

♥♥♥

2009-10-13 @ 19:50:52
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback