Torsdag

Idag mår jag mycket bättre! Febern är helt borta och jag är bara lite småöm på ena bröstet. I förmiddags passade jag på att hälsa på en vän som bor här i närheten och hennes lille son på 7 veckor. Det var den längsta promenaden jag tagit på vääääldigt länge och det gick faktiskt riktigt bra. Jag tycker att foglossningen blivit mycket bättre förvånansvärt fort och det är jag superglad över.

Jag gick hem från henne lagom tills Colin skulle hämtas på Dagis och jag hadfe enkelvagnen så Colin fick GÅ hem, bredvid mig :-). Det gick väldigt bra till en början. Han var på jättebra humör och ville gå efter en gubbe med rolator haha. Men när vi kom bort till hyreslägenheterna så fick han för sig att följa med en kvinna genom porten och när han inte fick det blev han hysteriskt arg ovh slängde sig på marken.

Det slutade med att jag fick bära honom den sista biten. Det var inte så farligt, förutom att det var fruktansvärt pinsamt att dra till sig all uppmärksamhet med hans skrikande. Julia sov iallafall gott i vagnen och hon sov även vidare på altanen när jag och Colin åt mellanmål.


Kommentarer
Postat av: syrran

va skönt att du blitt bättre o fick en bra promenad idag med :) hehe ja en unge som slänger sig o skriker på marken kan jag förstå blir pinsamt..men ja de flesta vet nog hur barn är ;)Nu får jag ju träffa Colin hela helgen! ska bli skoj o så får han ju se fabro Niklas bryta arm ;)

kramar

2009-10-22 @ 16:39:04
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Underbart att du mår bättre och orkar komma iväg på lite längre promenader :) Och duktig var lillemann som orkade gå så långt.

2009-10-23 @ 00:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback