Shopping

Idag tog vi med barnen in till Väla för att handla kläder till mig och Denis som vi ska ha på Ronni och Maddes bröllop nästa helg. Där mötte vi upp Colin och Julias farmor och farfar och gick på en liten shoppingrunda.

Jag hade jättesvårt att hitta någonting för jag fick ju leta efter något som jag kan slänga fram tutten i när jag behöver amma Julia. Så varje blus, tröja eller klänning man hittade fick man granska för att se om det gick att få fram tutten någonstans :-P, och självklart var det riktigt svårt att hitta det perfekta plagget som både hade rätt färg, satt bra på mig och som jag kan amma i utan att behöva visa halva kroppen ;-). Men som tur var hade jag svärmor med mig som hittade en tunika med knappar fram som jag gillade, så den fick det bli :-).

Denis skulle köpa finbyxor och jag tror att expiditen i affären hade lite roligt åt vårt skrattande vid provningen och att Denis pratade om att låna finskor o.s.v. Han tycker det är så onödigt att köpa kläder till sig själv som han använder vid så få tillfällen så kostym och finskor är inget han vill lägga pengar på direkt :-P. Men nu lyckades vi iaf få honom att köpa finbyxor och sen får jag väl se till att han köper ett par finskor när jag ska köpa mina vinterskor som jag behöver väldigt snart för fy vad det börjar bli kallt ute!

Efter shoppingturen åkte vi hem till svärmor och blev bjudna på god middag och Colin gick runt och tiggde kakor (han har blivit ett kakmonster och det kommer nog från hans godis, glass och kakgalna mamma ;-)).

Kommentarer
Postat av: Betina

Gud konstigt, vi var på väla igår och precis när vi kom innanför dörrarna där sa jag "kommer du ihåg när vi träffade Carro och Denis här? så skumt de var!" men igår såg vi er inte :)

2009-10-18 @ 08:19:41
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback