Promenader

Ja, idag har det blivit en hel del promenader och det blir fler :P.
Vi passar mina föräldrars hund Azza några dagar nu när de är nere i varma Spanien och semestrar :-). Imorse gick jag först ner till dagiset och lämnade Colin, sen gick jag hem och ammade Julia, sen gick jag ut en runda med Azza, men jag fick vända hem igen när vi mötte en lösspringande amstaff som klumpigt sprang fram till oss i världens fart. Jag hann ju tänka alla möjliga tankar innan den kom fram och lagom nervös var jag. Men när den kom fram så såg jag att den inte var aggressiv, men azza blev livrädd och hon löper så jag fick försöka släpa hem henne och vagnen men jag fick ju med mig amstaffen på köpet.

Väl hemma så stängde jag in azza och försökte få tag på den andra hunden och kolla halsbandet, men den ville inte gå för nära. Så jag gick över till grannen för de har pratat om en amstaff som sprungit lös här innan och de visste mycket väl vilken hund det var så vi lyckades få in hunden i garaget och ringa polisen som sen ringde ägaren (polisen visste mycket väl vem ägaren var). Det är inte första gången hunden springer lös och den springer visst lös långa stunder eftersom ägaren inte bryr sig om att leta upp den. Känns inte alls kul.

Eftersom azza inte fick gjort något den promenaden så fick jag ge mig ut en runda igen, så nu har jag redan varit på 3 promenader, och om lite mer än en timme ska jag hämta Colin och gå på promenad igen :P. Men det är bara nyttigt med frisk luft och lite motion, även om jag nog kommer känna mig halvt död ikväll ;-).

Nej, nu ska jag ner och sätta igång en tvätt på snabbtvätt eftersom jag glömde hänga upp den igårkväll :/

Kommentarer
Postat av: syrran

ja vilken tur att hunden ändå var snäll..men väldigt oansvarligt av ägarna!!! Haha det där med tvätten känner jag igen..fick göra samma igår :P

Vi ses imon :)

2009-10-28 @ 13:37:56
URL: http://kiiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback