Onsdag och mjölkstockning

Igår kväll började jag känna mig öm på ena sidan av bröstet och under natten fick jag bara mer och mer ont. När jag sen gick upp på morgonen hade jag riktigt riktigt ont, och kände mig alldeles febrig och hängig. Tog tempen och hade 38 graders feber. Misstänkte mjölkstockning men var inte säker på det eftersom jag inte hade några hårda knölar i bröstet vilket jag haft innan när jag haft mjölkstockning. Men jag ringde amningshjälpen för råd och de sa att det absolut kunde vara mjölkstockning även om man inte hade någon hård knöl.

Så det var bara att följa de vanliga råden Vila, hålla brösten varma, amma mycket på det onda bröstet och ta smärtstillande om man har feber och väldigt ont.

Jag ringde Denis och han var snäll och körde Colin till Dagis, jag vet inte om jag hade orkat det, orkade ju knappt stå upp när jag skulle byta blöja m.m. Sen var de snälla på Dagis och kunde ha kvar Colin en timme extra så jag inte behövde gå och hämta honom utan Denis kunde göra det efter jobbet.

Efter det kom min syster hit och hjälpte mig med Julia som hade ont i magen och gärna ville vara i famnen helatiden och jag kunde gå ner och duscha varmt. Så skönt att man har sin familj som ställer upp i vått och torrt!

Jag har följt alla råden men har fortfarande feber, men förhoppningsvis ska det vara bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: syrran

2009-10-22 @ 08:54:28
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: syrran

hej!! klart man ställer upp om man kan när det behövs..är ju så mysigt att ha en liten bebis i famnen en stund på dagen :) Hoppas att du blivit bättre! massa kramar

2009-10-22 @ 08:56:18
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Hoppas att du mår bättre idag gumman :)

2009-10-22 @ 11:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback