BVC besök 3 + helguppdatering

Nu har jag varit jättedålig med uppdateringen men det beror på att vi har haft så mycket att göra de senaste dagarna. Har umgåtts en hel del med mina föräldrar och min syster och det har varit så mysigt och roligt att ha alla samlade som vi alltid brukade vara förr när jag fortfarande bodde hemma :-).

Igår sålde vi bilen så nu står vi utan bil, men vi ska kolla på en bil imorgon som vi är intresserade av. Hoppas att den uppfyller vår förväntningar för då köper vi den :-). Det är en V70 vi vill ha och det har funnits en hel del intressanta men de blir sålda så himla fort så man får vara snabb när man hittar nåt intressant :-).

Idag satte pappa och Denis upp den nya ytterdörren, så förhoppningsvis kommer det inte dra in lika mycket kyla den vägen som det gjort innan. Det var en väldigt tunn ytterdörr vi hade innan så den bara släppte igenom all kyla.

I fredags var vi på besök på BVC igen och vägde och mätte Julia. Då vägde hon 4375 gram och var 52,5 cm lång. Nu är hon dessutom 1 månad gammal som hon blev i torsdags :-).
Julia har fått det ganska jobbigt med magen. Igår var hon så full med luft att hon bajsade skum. Det låter jättekonstigt men hon hade så mycket luft i magen att hennes bajs var så full med bubblor att det blev skum av det (ursäkta för känsliga läsare, men så här är det när man läser en småbarns mammas blogg ;-)). Stackaren skrek hysteriskt jättelänge på kvällen och ingenting hjälpte förrän hon lyckades få ut luften. Idag har hon sovit massor och det är väl mycket på grund av gårdagens skrikande. Hoppas att hon kommer kunna sova inatt ändå.

Nu blev det mycket för er att läsa men hoppas det är ok :-).


Kommentarer
Postat av: Dessie

Usch, stackars Julia :/ Ger ni henne sempers magdroppar eller minifom? Det var bara minifom som hjälpte på Alicia och hon bajsade med "skum" som Julia när hon hade sempers eftersom dom inte hjälpte :/

2009-10-12 @ 11:26:06
URL: http://dessieborgstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback