Ullared imorgon!

Imorgon bär vi av till Ullared. Min mamma erbjöd sig att passa båda barnen så jag och Denis kan åka upp och det känns jätteskönt för då kan vi gå igenom allt utan trötta barn med en massa stopp, blöjbyten och allt vad det är. Dessutom slipper man oroa sig över diverse smittor som härjar överallt just nu, speciellt i stora köpcentrum.

Det blir en eftermiddags/kvällstripp. Denis slutar 3 på eftermiddagen och då lämnar vi barnen hemma hos mamma, sen kör vi vidare upp till Ullared. Sen har vi ett par timmar att handla när vi kommit dit. Många kan nog tycka att man är galen som väljer att åka dit på eftermiddagen, men faktum är att det faktiskt är lugnare där på kvällarna :-).

Önskelistan står kvar men jag har lagt till några grejjer så som vinterjacka till mig och pyjamas till Colin, och Julia. Kanske något julpynt också för det har vi inte så mycket av här hemma ;-).

Ska försöka lägga mig i tid idag för det blir en stressig dag imorgon, så det är bra att man fått så mycket sömn som möjligt så man orkar med :-).

Kommentarer
Postat av: Veronica (Lupin84)

Hoppas du hittat något fint!

2009-11-24 @ 14:33:59
URL: http://virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Erica fru och tvåbarnsmamma

hej hej! Kikar in i din fina blogg igen. Är själv en ung förälder...Är dålig på att kommentera med nu passar jag på då jag har en tävling i min blogg som kändes som att den kunde passa dig! Jag har hela 5 vinster och inte många har deltagit, vinsterna består av 11 barn-klättergrepp per vinnare i valfri färg. Komemr ha massa tävlingar nu innan jul. Annars bloggar jag på som vanligt om familjelivet, design, barnmode lyxig och god mat och våra inredningsprojekt!här är länken till tävlingen:

http://erica.myshowroom.se/tavling-5-vinster-den-perfekta-julklappen-till-de-sma/kram Erica

2009-11-24 @ 18:57:13
URL: http://erica.myshowroom.see

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback