Söndag

Där kom det igen, den där tråkiga rubriken ;-).

Helgen har varit helmysig. Igår tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen, Denis tvättade bilen och sedan åkte vi hem till mamma och pappa och där träffade vi min farbror med familj. Vi lämnade av Julia tillsammans med min mamma, U och E (min fina kusin) som gav Julia flaska där hon somnade väldigt gott i hennes famn :-). Och jag och Denis och resten av gänget stack ner och basta (och bada i sjön, men inte jag ;-P). Det var sååå skönt! Det finns nog inget mer avslappnande än en lång bastustund med en skön dusch som avslutning. Längtar så mycket efter att vi bygger bastu, men först har vi lite andra projekt här hemma som går före.

Vi pratade mycket om hur vi vill göra med kök och allt här och nu har vi ändrat våra planer igen :P. Men vad vi har kommit fram till nu så kommer det bli en väldigt öppen planlösning och det gillar jag, så hade vi det när jag bodde hemma och jag trivdes väldigt bra med det.

Julia har varit snäll som en ängel hela helgen. Kanske trivs hon med att ha mycket folk omkring sig precis som Colin :-).

Jag är såå shoppingsugen! Jag har börjat skriva en liten lista på saker som jag vill handla när vi åker till Ullared:

Till Julia
*Babykam
*Flaska och nappar
*Kortärmad och långärmad Body i storlek 62/68
*Något fint klädesplagg i Julklapp
*Något annat fint man kan hitta ;-)

Till Colin
Julklappar..
*Leklera
*Rittavla
*Något spelinstrument eller annat med knappar som låter

*Något klädesplagg

Till Denis
*Underställ till hans fisketurer
*Ryggsäck till hans fiskegrejjer
*Något klädesplagg

Övrigt
*Tavelramar
*Julklappar till sexleken
*Riesen (Alla som känner mig vet att jag älskar det ;-))

Listan kommer självklart att ändras och fyllas på (fast efter att Denis läst listan så kommer han självklart att försöka ta bort ett antal "onödiga" grejjer ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback