Skydd mot våldtäktsmänTänk om det fanns något som kunde förhindra våldtäkter? Nu har det uppfunnits en sorts kondom man sätter in som en tampong som ska skada våldtäktsmannen. Jag tycker det är HELT RÄTT. Men samtidigt så undrar jag om det verkligen kommer rädda så många tjejer från att bli våldtagna ändå. Man kan ju inte gå runt med denna kondom helatiden, och man kan ju aldrig veta när det skulle kunna hända så vad är oddsen att man ska lyckas ha den på sig precis när man blir påtvingad?

Enligt artikeln på aftonbladet så ska den börja säljas framförallt i Afrika eftersom våldtäktsantalet är väldigt stort där och det tycker jag låter som en bra ide. Det finns tyvärr många kvinnor som våldtas regelbundet och brutalt. Men samtidigt undrar man om de som utsätts för detta kommer kunna ha råd och möjlighet att köpa detta skydd? Det är nog en annan fråga.

Vad tycker ni om detta?


Kommentarer
Postat av: Carro - bebis i magen ♥

Jag tycker att de känns hemskt att man ens ska behöva tänka på att skydda sig för sånt där.

Jag menar, det borde inte få finnas såna idioter. Blir så himla arg när jag läser om folk som blivit våldtagen. Helt galet! Förstår inte hur dom tänker när dom ger sig in på nånting sånt.

Dom borde få kuken avskuren!!

2009-11-29 @ 16:09:05
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Joanna

Man kan ju tycka att de skulle kunna dela ut sådana gratis i afrika, man skulle ju kunna donera lite pengar till sånt...Hittade förresten din blogg via FL :)

2009-11-30 @ 15:26:10
URL: http://mammatillmille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback