Jul året om?

Igår hade jag både mamma och pappa här och tanken var att vi skulle tapetsera och grejja men halva dan gick åt att handla in grejjer och när det väl skulle börjas kom de på att vi inte hade sandpapper eller nånting så det blev ingen tapetsering iaf.

Men jag lyckades iaf få undan en hel del tvätt och städa undan lite med hjälp av mamma. Tack vare henne som kunde ta Julia så behövde jag inte avbryta vilket gjorde att jag faktiskt kunde bli klar med att vika den rena tvätten för en gångs skull ;-).

Mamma ville väldigt gärna leta upp mina adventsljusstakar men jag tyckte inte att det är så bråttom med det än. Men när vi satt och skulle äta så upptäckte mamma mina små stjärnor som hängde på köksluckorna ovanför micron och frågade hur länge de hängt där. Jag försökte vara snitsig och säga att jag är tidig i år och redan börjat pynta, men fick ärligt säga att de faktiskt hängt där sen förra året :P. De skrattade gott åt mig men jag ser ändå det positiva i att då slipper jag hänga upp dem i år, man skulle ju nästan ha julgardinerna uppe året om också så slipper man ju tänka på det med ;-), haha.


Kommentarer
Postat av: madelene

Kul, var ska ni tapetsera? vad blir det för tapet? :-)

2009-11-23 @ 14:05:59
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Nejdu Caroline. Julpynta ska man göra rätt tid, det är liksom traditioner man skapar ;) Och det halva roliga med julen ;) Kramis

2009-11-24 @ 06:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback