Idolkväll

Ikväll har vi kollat på Idol som alla andra fredagar ;-). Inför varje fredag så säger Denis att vi ska ha en såå mysig Idolkväll, och varje gång ser man honom efter en stund sovandes i soffan :P. Denna gången hann han iaf se hela Cirkus Möller innan han började snarka *agrv*. Jag gjorde ett tappert försökt till att väcka sömntutan vid utröstningen men det var förgäves.

Julia har varit väldigt sällskapssjuk idag. Hon vill sitta upp helatiden och vara med och se allt runtomkring. Om man dumt nog försöker lägga henne ner i famnen så hon kan vila ryggen lite så låter hon mig snabbt veta att hon VÄGRAR ligga ner, hon SKA sitta upp! :P.

Hur mycket kan en liten tjej på 2 månader äta egentligen? Jag blir nästan helt chockad över hur mycket hon kan äta på en gång. Hon kan sluka en hel flaska på 150 ml och sen skrika efter mer. Som mest har hon nog ätit runt 230 ml. När Colin var lika gammal så åt han oftast inte mer än 80-90 ml åt gången, ibland ännu mindre.
Jag har märkt att jag inte riktigt hinner med pumpandet längre. Det är för mycket jobb att ta hand om båda barnen, hinna diska flaskor, värma flaskor, pumpa (som kan ta upp till en timme) och sen diska pumpens alla delar etc. Det blir stressigt och ibland omöjligt. Därför har jag inte hunnit pumpa lika ofta som Julia äter och då minskar mjölkproduktionen så antalet ersättningsflaskor ökar. Men det känns ändå ganska ok. Jag tänker inte stressa mer med amningen och pumpandet, hon ska få den bröstmjölk som jag hinner och kan pumpa ut, men jag tänker inte kämpa för att öka produktionen igen, minskar den så minskar den, hon klarar sig väldigt bra på ersättningen också :-).

Inatt sov hon faktiskt i 6 timmar i rad utan att be om mat!! Vi gick och lade oss 22 på kvällen och då somnade hon i sin egen säng, och sen väckte hon mig inte förrän 4 på morgonen, helt underbart! Dock så var hon så hungrig att vi var tvugna att göra en flaska (annars brukar hon småsnutta på bröstet på natten). Denis var så snäll och gick ner och fixade flaska medans jag bytte blöja på henne.

Colin ska sova hos sin mormor inatt och imorgon ska vi hem till dem, äta middag, basta och umgås och där träffar vi även min andra farbror och hans fru och 2 barn.

 

 


Kommentarer
Postat av: tanya

hahaa julia vill vara med och se allt. gud vad hon kan äta haha, men det är bara bra, hon växeroch blir stor. visst köns det skönt att dom sover så bra om nätterna nu när dom är mätt och belåtna?=)

2009-11-21 @ 17:24:14
URL: http://tanurantala.blogspot.com
Postat av: madelene

Tror inte du behöver oroa dig, hon äter ju det hon kräver, bebisar kan ju inte äta för mycket om hon inte kräker upp det igen :-)

2009-11-21 @ 20:55:34
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback