Efterkontroll avklarad

Idag var jag på efterkontroll. Kändes nästan lite sorgligt att det var avslutningen på denna graviditet, samtidigt som det var skönt :-). Men lite tråkigt att jag inte får träffa min Bm mer, tyckte om henne väldigt mycket. Vi pratade iaf om förlossningen och att jag upplevde den värre än första på grund av att krystningsarbetet var så mycket jobbigare. Kändes bra att prata lite om det för det känns som att allt gick så fort med barnafödandet och den första tiden efter förlossningen och jag har inte riktigt pratat om det i detalj och bearbetat det. Känns som att man drömde att man var inne och födde barn liksom :P.

Hon tyckte också att hormonspiral lät som ett bra alternativ för mig eftersom jag inte tänker skaffa fler barn (iaf inte på flera år) och eftersom jag inte klarar av att komma ihåg P-piller och sånt. Så jag fick recept för att kunna köpa en spiral och så fick jag en tid till att sätta in den på måndag.

Hon sa att jag ska ta 2 panodil en timme innan jag skulle dit och jag frågade henne om det gör ont att sätta in den och hon sa nej. I efterhand undrar jag vad jag isf ska med de där panodilen till? hehe :P. Men jag misstänker väl att man kan få lite värk, som mensvärk ungeffär ett tag efter att man satt in den, och att panodilen ska hjälpa mot det i förebyggande syfte.

Efter BM besöket träffade jag min goa vän Tanya som jag saknat såå mycket! med sin son William och spenderade dagen med dem och några andra kompisar. Sååå roligt att träffa henne eftersom vi inte träffats på ett litet tag :-).

Kommentarer
Postat av: Jelika

Jag satte in en hormonspiral idag. Gjorde inte ett dugg ont men nu efteråt har jag lite mensvärk men inte superont utan bara lite smått.

2009-12-01 @ 12:50:25
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Panodil ska tas för att ge en lungnande effekt, iaf vad jag vet. :)

2009-12-01 @ 23:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback