1,5 år, underbar ålder

Colin är inne i en sån underbar ålder. Han pratar och pratar och pratar. Det mesta förstår man inte men det är ju bara så roligt att han har så mycket att berätta och att han bara babblar på trots att ingen förstår vad han säger ;-). Han är medveten om ALLT just nu. Man kan fråga honom var hans andra strumpa är så säger han "annda" och går och letar efter den andra strumpan och kommer tillbaka med den :-).

Han kan säga vad han vill ha "dicka", "äpple". Han kan också säga, macka, kaka, mat, bada, boll, bok, skor, jacka, mössa m.m. :-) Imorse sa han "bajs" innan han började bajsa, så det är nog dags att börja toaletträna honom snart ;-). Potträna är inte lönt för han förstår inte att man ska sitta kvar på den, han bara sätter den på huvudet ;). Men på toaletten med en barnring går det bra. Och eftersom han redan nu kan säga till innan han börjar bajsa så är det fullt möjligt att kunna träna.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi är i exakt samma fas med Astrid just nu och det är verkligen sååå mysigt, underbar ålder samtidigt som de kräver lite mer :)Hoppas ni haft en fin 1a advent!

Kram Jenny

2009-11-29 @ 23:11:52
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback