Vill inte meeer :-(

*buhäää*
Känner att jag behöver klaga av mig lite bara. Kan man inte bara bestämma att man vill ha en stund utan smärta och få känna sig frisk och kry för iaf en dag? Tyvärr inte och jag börjar bli trött på det. Inte nog med att man inte har någon ork i kroppen, ont i muskler och leder och smärtsamma förvärkar så ska man vara förkyld med hosta som heter duga och huvudvärk som får en att bara vilja ligga nerbäddad under täcket.

Jag är trött på att jag inte kan göra vad jag vill, att jag inte kan gå till lekplatsen med Colin, åka och handla eller åka och hälsa på någon en hel dag utan att bli helt förstörd. Börjar bli fruktansvärt tröttsamt och deprimerande.

Nej, nog om detta.

Idag är Älskling iväg med Colin i Helsingborg och hälsar på mina svärföräldrar och ska handla mat och annat inför veckan. Kommer hem sen lagom till maten så det är skönt :-).

Nej nu tänkte jag försöka rycka upp mig lite och hänga upp tvätten och sen sitta i solen en stund.

Här har vi Älskling och Plutten på väg ut i förmiddags


Kommentarer
Postat av: Martina

tack för alla tips om tandläkaren, jag är inte så insatt så det betyder mycke att få tips:)

jag fick något högkostnads rabatt på 650kr + att jag gick hos några i stan som e flera tusen billigare än folktandvården men ska kolla nu om ja kan få något från försäkringskassan.ja lekparken är super, finns sjö precis vid den också med grill ja det är jätte fint så dit ska man nog i sommar mycket:)är helt slut, gud så varmt det var idag jag har precis lämnat stephanie på ett kalas som är på ett lekland här där vi bor så har lite barn fri tid här nu till 16:)

men på vägen hem höll jag på att dö av värmeslag hade dessutom glömt vatten så smet in och köpte en twister glass och mumsa på vägen hem:)usch att du mår så dåligt fortfarande + att du åkte på en förkylning.

hoppas förkylningen ger sig snart iallafall!!

2009-05-17 @ 15:00:37
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Jonna

Har en likadan dag som du. Än en gång går vår smärta och tydligen humör i symbios... Legat och bölat halva eftermiddagen för jag är såååå trött på att ha ont 24 timmar om dygnet, för att inte kunna va med mina barn som jag vill, inte orka vara med mina vänner mm.... Vi får lida ihop du och jag:-(. Kram till dej!

2009-05-17 @ 17:13:25
Postat av: en blivande ung mamma

hur bokar man ett eget VUL? Jag ska ha inskrivning i veck 12. Ganska sent tycker jag. Jag vill ju göra ett VUL Så att man ser att allt är okej lixom. Jag vet inte om någon privat klinik här.

2009-05-17 @ 17:13:32
URL: http://enbebisiminmage.blogg.se/
Postat av: Betina

Nawh, din stackare! Ibland får man lov att gnälla helt enkelt :) Jag tror att bara du blir av med förkylningen och så, så klarar du nog det hela bättre :) Krya på dig!

2009-05-17 @ 17:57:32
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Madelene

Klart man får gnälla ibland, det behövs :-) men du för säga till om du inte orkar att vi kommer på onsdag, vill ju att du ska orka så du inte mår allt för dåligt.

Kram

2009-05-17 @ 20:14:03
Postat av: en blivande ung mamma

Nej de är klart ^^ Ja de ska jag göra. Hoppas dom gör ett då. Eller att dom har tid nu innan semester och grejer. vet inte vilken vecka som är bäst men jag hoppas det finns tid :) Tack för alla svar :)

2009-05-17 @ 22:42:48
URL: http://enbebisiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback