Värk och tårar

Det var inte lätt att lämna Colin på dagis idag. Det var ju någon vecka sen jag körde honom i vagn själv och det gjorde ont att svänga o.s.v. eftersom man måste lyfta och vrida och ha sig. När jag skulle lämna honom gick vi in till skötbordet och lämnade några blöjor, sedan tog jag av honom ytterkläderna och gick in till hans fröken som var jätteglad över att se honom.
Vi pratade en liten stund då hon frågade hur det var och sedan lämnade jag över honom och han blev jätteledsen. Kändes så hemskt, men de skulle ha samling och jag tror att han säkert blev lugn ganska snabbt efter att jag gått därifrån. Men reaktionen var lite starkare idag än den brukar men det beror väl på att det var så längesen han var där.
När jag skulle gå hem kände jag hur fruktansvärt ont jag hade under magen, på höfterna och bak mot korsryggen, ajaj, jäkla foglossning. Fick gå med benen tätt tätt ihop så det såg ut som att jag var kissnödig, men vad skulle jag göra, jag var ju tvungen att ta mig hem ;-). Nu längtar jag extra mycket efter den stora vetekudden jag köpte från tradera men säljaren gjorde ett misstag och skickade den till fel stad, så jag får vänta i 14 dagar innan den kan skickas vidare. Känner att jag verkligen behöver den nu.


Kommentarer
Postat av: Caroline.

Nu är vi hemma från MVC. Uppdaterat bloggen också : ) Blev ju tyvärr järntabletter ; (

2009-05-25 @ 11:50:16
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline.

jag har också en sånn där vetekudde men den mår jag ta med tusan illa av. Tycker vetet i den luktar så himla illa. Sen blir man alldeles för varm och nä usch gillar den inte! Hoppas iallafall att den fungerar på dig, det är ju många som gillar dem.

2009-05-25 @ 11:53:19
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Jag testade blutsaften förra grav och de gav inget vidare resultat. Duroferon funkade däremot rätt bra. Bättre än Niferex iallafall : )Hoppas att ditt HB blir bättre med den där kuren iallafall : )

2009-05-25 @ 14:47:27
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Carolina

Stackare - ingen höjdare att ha så ont, hoppas det blir bättre av vetekudden!

Vill också tipsa om 2 toppentävlingar som just nu pågår i min blogg! Kika gärna in och var med!

2009-05-25 @ 16:50:41
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback