Vakna nätter, hosta och feber

Usch ja, det var en elak förkylning detta och nu har jag åkt på den också. Har känt mig väldigt hängig i tre dagar och idag är jag riktigt tung i huvudet med ont i halsen och feberont i kroppen.

Colin har hållt mig vaken i 2 nätter med sin hemska hosta lille stackaren. Han är så duktig för han försöker helatiden somna om och gnäller inte, men både han och jag vaknade ju ändå av hostan som inte ville ge sig. Han hade feber igår också, så det var 5:e dagen, visserligen ingen hög feber, men ändå. Hoppas han slipper ifrån det idag.

Jag pratade precis med barnmorskan och fick en ny tid redan på måndag, så jag behöver inte vänta i hela två veckor till och det känns skönt för jag känner att jag verkligen behöver få prata av mig med henne om alla mina krämpor och även kolla så hb-värdet inte har sjunkit ytterligare och så.


Bebisen lever loppan inne i magen som vanligt. Igår när vi gick och lade oss låg både jag och Denis och tittade på magen som stegrade sig på ena sidan och sedan guppade kraftigt i vågor o.s.v. Helt otroligt att den lilla krabaten kan göra så kraftiga rörelser redan nu. Den kommer säkerligen bli en riktig vilding efter födseln. Colin var ju lugn i magen, och lugn när han kom ut, denna är vild och kommer säkert därför vara vild när den kommer ut, men det kanske är förberedelser för att den sen ska kunna följa med i sin storebrors tempo ;-).


Kommentarer
Postat av: Colins mormor.

Jag tror att det blir en livlig liten krabat :) Krya på er. Kramen

2009-05-14 @ 12:40:55
Postat av: Betina

Era stackare, jag har oxå precis varit förkyld som tusan, ont i halsen och öronen.. inte nådigt, och nu är jag slemmig och hostig. hähä =) Ni får krya på er! Har nya kameran kommit hem ännu? Kram

2009-05-14 @ 17:30:45
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Jonna

Usch vad trist att du oxå blivit sjuk nu!!! Vendela ligger oxå i feber här hemma, men jag och F har än så länge klarat oss iaf. Skönt att du fick en så snabb tid till din BM så du får prata av dej och ta prover.

2009-05-15 @ 10:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback