Vad ska man hitta på idag?

Hmm, fredag och helgen är äntligen här. Men vad ska man hitta på idag? Inget planerat och det känns som att det kommer bli en riktigt seg dag :-P. Är så sugen på att gå på Bio eller göra något själv med Denis men har inte bett om barnpassning, men man kanske kan se till eftermiddan om vi kan hitta någon lösning på det. Annars får vi hitta på nåt annat.

Drömde en hemsk dröm inatt om att Denis inte ville dela sitt liv med mig längre och jag vaknade gråtandes, för en gångs skull var det riktigt skönt att vakna så man kunde komma tillbaka till verkligheten och inse att drömmen inte var sann :-). Man drömmer så himla intensivt när man är gravid, nästan lite obehagligt ibland.

Känns så konstigt med det nya håret, eller inte konstigt, men ovant så jag hajjar till varje gång jag går förbi spegeln. Är såå nöjd med det. Dock lite jobbigt med luggen att man måste fixa till den innan man går ut, men det kan man ju faktiskt ta, annars får man väl ta ett diadem eller sätta upp med klämmor i värsta fall.

Kommentarer
Postat av: Katja

Tack för ditt bidrag <3

Usch så hemsk dröm.. jag avskyr sånna drömmar, som känns så verkligt.. när man vaknat å kudden varit blöt =/

Idag ska vi grilla.. dock tråkigt väder ute, så vi får se.. men sen film och bara slappa =)

2009-05-08 @ 11:25:22
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback