Underbart väder!

Idag har det varit helt underbart väder, nästan overkligt :-). Känns nästan som man varit utomlands (fast utan den speciella fuktigheten). Kände iaf så fort jag kom ut att shit, hur ska jag klara den här dagen. Man blir lite lättare varm av sig med en stor ugn till mage. Men jag klarade mig bra genom att dricka mycket vatten, kunde t.om sitta ute i solen den del :-).

Vi åkte till mamma på eftermiddagen och stannade till kvällen. De har ju en alldeles underbar trädgård ute i skogen och där var vi ute mest hela dan. Vi grillade fläskfile med klyftpotatis till och min syster gjorde en riktigt god sallad med dressing :-).
Måste ju nämna att jag tog till saxen idag igen. Colins lugg går redan ner i ögonen och det är ingen hit en varm sommardag med så mycket hår i vägen och dessutom all solkräm som ska på och solhatt o.s.v. Så jag ville klipp av en bit men lyckades bara "hacka" till luggen :P. Hehe, nu kan han iaf se utan att behöva lägga luggen på sidan, så får vi fixa en tid till frisören så han kan få en ordentlig klippning. När vi hade ätit var Colin väldigt trött, varm och en riktig lortgris efter att han krupit runt i gräs och överallt. Så när vi kom hem hoppade jag i badet med honom, så mysigt.

Här har vi lite bilder från dagen


Min systers fina labbe som är så go med Colin trots att hon är en liten valp :-)


Texas (mammas och pappas labbe) och Takida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback