Tjo

Ja, kunde inte komma på en bättre rubrik så det fick bli ett tjo ;-).
För ett tag sen hämtade jag Colin som var trött och knappt reagerade när jag kom. Personalen berättade att han hade haft så fullt upp med att titta sig omkring på barnen och fröknarna hela dagen så han knappt gett ifrån sig ett knyst. Min lille prins. Han hade ätit jättebra men inte sovit så mycket, så det är inte konstigt att han är jättetrött.  Och det märktes ju när vi kom hem kan jag lova. Först skulle han ge sig på katten och sen började han bråka när jag skulle ge honom vatten o.s.v. Så till sist fick han en flaska i lugn och ro i min famn och det gillade han. Sedan fick jag riktigt ont av sammandragningar och var tvungen att lägga honom i sängen, det var en ren kamp mot min kropp att ta mig upp för trappan men jag lyckades.
Tyvärr har han inte somnat än, men han är väldigt lugn i sängen och leker förmodligen med sin lilla nalle för han hummar och småpratar då och då.

Denis har inte kommit hem än men är på väg från Landskrona. Det var Landskrona han skulle till på utbildning och inte Ängelholm som han först sa. Min virriga man :P.
Vi är båda trötta och slöa så han skulle köpa med sig mcDonalds mat. Kan ju säga att det inte är det jag är mest sugen på precis men jag är glad bara man slipper stå med middag iaf.


Kommentarer
Postat av: MALIN

Vilken sjukt söt blogg! :) like it alot! :)

2009-05-25 @ 21:32:35
URL: http://haschplanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback