Tattoo

Denis har blivit erbjuden att få göra en gratis tatuering hos sin arbetskamrat som faktiskt är väldigt duktig och gjort många riktigt fina tatueringar. Men saken är den att det var en färgtatuering han ville göra på honom och varken jag eller Denis har ju varit speciellt förtjusta i färgtatueringar innan. Och var ska han isf ha den? Ska man göra en tatuering bara för att man blir erbjuden att få den gratis, även om det är lockande?

Så frågan är, är det en fördel eller nackdel att erbjudas en gratis tatuering? Blir nog lite surfande och tatueringstittande nu i några dagar så får vi se om han blir sugen på något snyggt. Grejjen är ju den att han precis gjort en på underarmen, sen blir det en till på vaden efter barnet är fött, och så ska han göra en nu, så det blir lite trickigt att hitta ett bra ställe, som kanske inte tar upp ett ställe där han vill ha en finare senare, på skinkan kanske? :P. Haha

I eftermiddag är det Denis som hämtar Colin och efter det ska han handla lite kött som ska grillas och så äter vi det med potatissallad till. Så mysigt och fint väder ute idag så det kan man unna sig :-).

Jag som är galen i fjärilar hittade denna grymma bilden. Inget jag själv skulle gjort eftersom jag inte skulle vilja täcka en kroppsdel med tatueringar, men den hade varit snygg som tavla :-)


Jag hittade bilden här


Kommentarer
Postat av: Betina

Hmm, jadu. Svårt dilemma det där, det gäller ju att väga alla för och nackdelar. Denna gången hade jag nog valt att tacka nej eftersom han redan vet vilken han vill ha gjort sen. Det är ju inte heller värt det att göra en tatuering bara "för att" tillfället kommer upp. Gör han den nu, så kanske han är nöjd för stunden men så kanske han senare hellre hade velat ha en annan egenligen. Hmm... svårt!Jag vill oxå tatuera mig, vet precis vad jag ska ha. Men för tillfället känner jag att jag hellre lägger pengarna på altanen, så det får vänta. Kanske skulle jag önska mig en tatuering i present av Jonas, när jag fyller år? :)Kram

2009-05-26 @ 15:16:29
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: MALIN

Ja absolut! Åh tack vännen:) Nu blev jag glad :)

2009-05-26 @ 15:25:49
URL: http://haschplanta.blogg.se/
Postat av: kikki

Ja, det är verkligen otroligt vad allt förändrats sen jag blev gravid, så himla underbart! :) Mysigt att grilla, ni verkar alltid ha finväder tkr jag ;D fusk!!

2009-05-26 @ 15:31:49
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Lizette

Hur många har Denis och var sitter de? En färgtatuering kan vara snyggt OM tatueraren är bra.. Älskar de tatueringarna som görs av Miami inc och L.A. inc..

2009-05-26 @ 17:43:23
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Betina

Leker Colin något med sina telefoner? :D

2009-05-26 @ 18:06:56
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha, han kan ju göra några färgglada hjärtan ;-)

2009-05-27 @ 11:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback