Städryck

Idag har vi i princip sovit bort halva dagen :P. Hehe. För det första vaknade vi ju väldigt sent, sen lekte vi med Colin och Denis var iväg i Markaryd med honom och handlade hem lite grejjer som mjölk och sånt för att fylla på kylen. Sen var det tänkt att vi skulle åka till Jysk i Örkelljunga men då var klockan redan 13.30 och Colin skulle sova middag. Sen stängde Jysk 14.00 så vi fick hoppa över det. Colin somnade strax innan 14.00 och efter det låg vi hela familjen och sov ända till 16.30! Haha, familjen sömntuta :-P.

Vi fick väcka Colin då för att han skulle hinna vara vaken och leka av sig lite och äta mat innan det var läggdags igen kl 20.00. Då gjorde Denis maten och jag satte igång en tvätt. Jag har börjat tvätta lite av de neutrala babykläderna i storlek 50 också så vi kan lägga ner dem i lådor i den lilla byrån. Sedan fick jag ett städryck och plockade undan, dammsög och tvättade sedan golven och även trappan. Kände mig kapabel till det då men ack så ont jag har nu efteråt, men det var det värt! Nu sover Colin och jag har hela kvällen på mig att vila kroppen.


Snart blir det glass och sen lite chips och dipp framför film och bara mys :-)


Kommentarer
Postat av: alexandra

ska bli riktigt intressant o se när den lill* vill komma ut, kan nästan slå vad på att den kommer komma tre veckor för sent ;) bara för att de är jag hihi

2009-05-02 @ 21:20:14
URL: http://lawinborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback