Renoveringstankar

Nu går jag konstant i renoveringstankar känns det som. Trots att vi varken har tid, ork eller pengar till allt detta nu så är jag så sugen på att göra klart på ovanvåningen, måla huset, måla innerdörrarna vita, göra om köket, bygga ut på ovanvåningen (kupa) och fixa ett till sovrum. Ja allt möjligt om man säger så ;-). Men just nu går veden före och dessutom är Denis mitt uppe i sin brandmansutbildning och ska alldeles strax börja ta lastbilskörkort o.s.v. Så vi får nog vänta med det andra så länge.

De senaste dagarna har vi fått sova jättelänge. Colin vaknar så sent på morgonen, eller ska jag säga förmiddan ;-). Idag fick vi sova ända till 10:15!!

Nu är kameran beställd! Skulle komma in den 12 Maj så snart har jag en ny kamera som jag kan leka med :-D. Längtar massor.

Idag ska vi in till Ö:a och kolla på jysk efter någon vaxduk till köksbordet.

Kommentarer
Postat av: Betina

Visst är man tokig?! Vi renoverar och fixar ju jämt och ständigt, men ändå har jag nya idéer och tankar som spruddlar ur mig, hela tiden! Man är aldrig nöjd, men fantasin sätter ju inga gränser :)Jag har bestämt mig för att köpa samma kamera som dig! :) MEN, först vill jag se hur bilderna blir =) Så jag väntar troget på att du får hem din, så jag kan kika. hihiHörru, vad är det ni gör med veden? Sågar och lägger in eller? För att, ni kan ju bjuda upp mig, Jonas, Ronni och Madde på lite grillat en solig dag, så hjälper vi alla till! Då går det ju undan :DÅh, när får jag se magbilderna??Ser du, det här blev ju som ett helt brev fnissKram!

2009-05-02 @ 13:54:51
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Martina

vad skönt med sovmorgon så man får sova ut lite:)ja men den här hostan blir jag inte klok på!! hon har fått hosta hela tiden eller ja det kan va 1gång per månad eller varannan månad så hon kräks på nätterna sen är allt normalt på dagen men just nätterna har hon hostat så har fått alla möjliga medeciner utskrivna med det hjälper inte sen har hon blivi kollad för förkylnings astma. men nu hostar hon på dagen + att idag började det märkas på rösten att den börjar bli hes så blir att va hemma och vila ut imorgon så hostan ger sig lite kanske.

2009-05-02 @ 19:14:52
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Em, 15 år och gravid med tvillingar.

Lät jätte vettigt. Man skulle ju inte direkt springa runt med barnvagnen mitt i natten i en storstad direkt... Så att då springa runt med sitt ofödda barn bland fulla människor är för mig också ologiskt. Visst har man rätt till det men man ska ju inte utmana ödet direkt.

2009-05-02 @ 20:00:28
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Lizette

Måla innerdörrarna kan du ju göra iaf, det kostar ju inte så mycket och det kan du ta lite efter hur du mår osv ju. Skönt att det löste sig med sjukskrivningen.

2009-05-02 @ 21:18:19
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Martina

usch ja men då är det säkert så att hon kommer växa ifrån problemet, jag bryr mig inte längre om medeciner då vi fått cocilana (stava?) senast och den är så pass stark och om den inte hjälper ens så känns det väldigt onödigt.nej det har hon inte haft, ingen läkare på vårdcentralen har kunna lista ut vad det är så har dom bara skicka med mig massa olika emdeciner så nu går jag inte dit längre man får endå ingen ordentlig kontroll eller hjälp känns det som.

men kom fram till själv att som du säger så får hon alltid hosta när hon blir förkyld men sen tror jag bara helt enkelt att hon är så känslig så när hostan blir för intensiv det är då hon kräks.har testa med varm dricka på kvällen eller att hon får dricka vatten men ska försöka ge varm dricka på natten men d e så svårt då hon hostar i sömnen vaknar av att hon kräks.ja nu den här gången har hon inte kräks (peppar peppar)men tack för tipse ska kolla om d funkar å som sagt om ja hinenr innan d kommer

2009-05-02 @ 21:21:08
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: alexandra

ooh renovera.de är så kul ^^ jag funderar oxå på o måla om våra innedörrar... har ni sådana släta gamla dörrar eller hur ser era ut nu? ;)

2009-05-02 @ 21:31:20
URL: http://lawinborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback