Ren lycka

Idag när vi hämtade Colin på dagis fick man ett rent lyckorus. Han såg direkt när vi tittade in genom dörren och brast ut i världens bredaste leende och sa "HEJ"  så där pipigt och lyckligt och kröp fram till oss i ilfart :-). Sen kunde han inte bestämma sig för vilken famn han ville vara i utan han ville hälsa på Denis och mig fram och tillbaka helatiden :-). Hehe. Han var så glad och upprymd och hade mycket att berätta på sitt "bebisspråk".

När vi hade hämtat honom körde vi in till Familia för att handla blöjor och nya skor till mig. Jag behöver ett par låga sandaler som jag kan ha till bröllopet vi ska på i Juni eftersom jag säkerligen inte kommer klara att gå i högklackat alls med tanke på min foglossning, och sen behövde jag även ett par svala sommarskor men som man ändå kan ha strumpor i.  Vi passade även på att köpa en ny badrumsmatta och äta på mcdonalds :-). Colin fick en skogsbärsyoughurt och fick smaka på pappas milkshake som var mycket populär (inte speciellt konstigt).

När vi handlat färdigt var jag helt slut i både huvud och kropp. Det var en väldigt liten shoppingrunda och ändå hade man ont som om man sprungit ett maratonlopp.

Här är bilder på skorna jag köpte idag

Kommentarer
Postat av: Betina

Supersnygga skor! :D Ser fram emot frissan!

2009-05-06 @ 20:26:53
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Bodil

Jättesöta skor. :)

2009-05-06 @ 20:47:35
URL: http://badhusgatan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, men jag sökte på telenummert och fick fram adressen så nu vet jag var det är iaf :P Du får jättegärna berätta när du har varit där hur mycket det kostade så man har en liten susning iaf :)

2009-05-06 @ 21:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback