Regnigt

Idag är det regnigt ute precis som igår. Dock inget ösregn utan det är ett lätt sommarregn. Så fort det inte är lika fint väder ute så känns det genast kyligare i huset. Vi har inte behövt elda på flera dagar när solen varit uppe, men nu när det regnar så kyler det ner huset snabbt så vi får nog elda i eftermiddag/kväll.

Pulsen var jättehög fram tills jag skulle lägga mig igårkväll. Biverkningarna höll alltså i sig väldigt länge. Idag har det dock lugnat sig väldigt mycket och det är skönt. Nu hoppas jag att jag inte får så mycket sammandragningar så jag slipper ta någon bricanyl idag. Min mamma passar Colin fram till imorgon och då lämnar hon honom på Dagis på förmiddan så jag har gott om vila framför mig. Känns så himla skönt att jag har min familj som ställer upp i vått och torrt, vad hade jag gjort utan er?

Jag har funderat lite mer på hur jag vill ha det med håret och jag färgar nog inte hela underhåret. Men möjligtvis mindre partier d.v.s. tjocka och tunna slingor i olika nyanser. Ska ringa frisören idag och boka en tid. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska klippa det. Jag vill iaf behålla längden, och förmodligen klippa upp det en del. Men ska jag ha lugg eller inte? Hjälp mig :-D.

Bebisen är ganska lugn i magen idag, den kanske också är trött på alla sammandragningar? :P

Kommentarer
Postat av: sara

Okej bra att höra någon som ser det så positivt..hr mest hört skräckhistorier hehe.

Ja hörde att EDA skulle vara bra så har nog tänkt att välja det också:)

Är ju mest rädd för smärtan såklart och att det ska hända barnet någonting, att det tar för lång tid osv.

2009-05-05 @ 10:28:10
URL: http://saraelisabethlindgren.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag tycker att du ska köra på massor av slingor i både varma och kalla färger, tunna ut ditt hår lite (eftersom det är ganska tjockt) och möjligtvis en snelugg, tycker hellugg är så joobbigt att underhålla, jag fick alltid stå och föna och platta min för att det skulle bli bra och den tiden vill man inte alltid lägga på håret,+ att den växder så fort så att det inte dröjer länge innan man har den i ögonen :-)Detta är ju bara så snyggt, synd att man själv inte kan ha liknande :20070806104725.jpg" rel="nofollow">http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/18/87/000004188720070806104725.jpg

2009-05-05 @ 10:58:47
Postat av: Mamma Annelie

Klart att jag ställer upp gumman :)

2009-05-05 @ 12:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback