Regnar, regnar och regnar

Ja, rubriken säger väl sitt om vädret idag? Det är allmänt blött, regnigt och kyligt ute. Ligger med en varm filt om mig och myser under ett täcke. Colin och Denis har åkt net till Betty för att hälsa på under dagen och jag ska få ligga och vila :-).

Har sovit relativt bra inatt, nästan ingen hosta alls och jag har inte vaknat så många gånger så det är jätteskönt. Vi hade det riktigt trevligt med Daniel och Camilla igår och deras lille pojk var ju bara för härlig. Colin var väldigt intresserad och ville gärna klappa på honom och visa honom saker o.s.v.
Vid 12-13 tiden igår fick Denis åka på larm. Dock var det bara ett litet träd som tagit fyr långt inne i skogen så det tog inte så lång tid att släcka. Det är så roligt att se Denis min varje gång sökaren tjuter, haha, först blir han helt paralyserad, sen tittat han sig omkring i stress och när han fattar att shit, jag ska ju på larm, då försvinner han som ett skott i dörren ;-).

Sammandragningarna har varit ganska lugna i veckan och när de väl kommit har de inte gjort så ont. Men de två senaste dagarna har de gjort rejält ont och ibland kommit ganska tätt. Har bara haft en sammandragning idag men jäklar vad ont de gör. Hoppas att vilan gör susen så jag slipper uppleva fler såna idag.


Kommentarer
Postat av: Caroline.

Nä det blev frysdiskkolvar : ) Funkar bra det också. Hoppas ni har en fin helg även fast de är regn. Här har de regnat nästan hela veckan, men idag är de 17+ och sol : )

2009-05-23 @ 11:07:27
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu har Denis och Colin åkt. Solen har varit framme nu ett tag, jag hängde nyss ut tvätt... doftar ljuvligt :) Kramar!

2009-05-23 @ 15:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback