Musjakt

Igårkväll var vi på musjakt.
Denis var nere i pannrummet för att elda och helt plötsligt kommer han upp och frågar var katten är. Han hämtar katten och jag följer med ner och där ser jag en liten mus som sitter i vedhögen. Denis sätter fram katten så han kan komma åt musen men den smiter undan. Då börjar Denis flytta runt vedklossarna för att katten ska komma åt den och det slutar med att han till sist lyckas flytta hela vedhögen och katten tar musen.
Det låter kanske lite grymt men vi behöver få bort mössen då de tar sönder saker där nere och dessutom kryper de ner i avloppen och har lyckats dra ner grejjer där så det blir stopp. Så mössen ska BORT!

Känns som att det är en väldigt seg dag idag. Ingenting planerat och sista lediga dagen innan vardagen börjar igen. Har lite disk och tvätt att ta hand om annars tar vi det rätt lugnt.

Igår fick vi hem syskonvagnen! Den tar verkligen jätteliten plats både när man kör den och när man fäller ihop och packar in i bilen. Är så nöjd med att jag valde den modellen för det hade inte varit roligt med en stor syskonvagn. Nu saknas det bara sittdynor som jag skulle vilja ha i en stark fin färg och ska se om jag kan få tag på något mönster så man kanske kan sy till det. Ganska dyrt att köpa såna dynor i affären och det känns inte värt det.


Här kommer en annan mysig bild från Betty på Colin:


Kommentarer
Postat av: Betina

Det kanske låter grymt ja, men de är ju trots allt skadedjur. Bättre de än att behöva bygga nytt hus :P Kom Denis ihåg att ge dig tavlan? Kram!

2009-05-24 @ 12:09:25
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Bodil

Vilken syskonvagn valde ni då? :)

2009-05-29 @ 07:04:20
URL: http://enmynta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback