Lördag 9/5

Idag är det lördag och inte jättemycket planerat idag heller. Colin har börjat bli lite förkyld och är lite mer gnällig än vanligt och både jag och Denis är ganska trötta så det blir nog en mysdag/kväll idag också :-).

Idag ska vi göra hemmagjorda köttbullar och potatismos och ska därför köpa ny stekpanna eftersom den vi har bara bränner allt vi steker. Det har blivit mycket spagetti och köttfärssås och annat som inte bränns lika lätt den sista tiden bara för att det andra blir förstört. Men nu är det dags att köpa nytt så vi kan laga vad vi vill :-). När vi ändå är och handlar så ska jag köpa lite stylingprodukter till mitt hår så jag kan göra vid det ordentligt när jag vill :-).

Nu känns det verkigen att magen börjar komma fram ordentligt, oavsett när jag står upp eller ligger ner och bebisen verkar redan ta mycket plats där inne då jag tydligt känner när den vrider sig och petar mig lite här och var i magen. När jag sitter upp länge och har ena armen mot magen så brukar den försöka "trycka bort" min arm och det känns som att en rumpa eller något petar ut på ena sidan och den försvinner lika fort igen när jag trycker tillbaka ;-). Rejäla sparkar får den till rätt så ofta nu också och det är så roligt att se när hela magen gungar som vågor när den håller på :-).

Kommentarer
Postat av: en ung blivande mamma

ja preics! Även om inget syns nu så kan man ju jämför med det sen ^^Ja jag hoppas det. Jag är lite fudnersam på vad pappa ska säga, jag har bara en förälder och jag kommer alltid vara liten i hans ögon. Undra vad han säger om att bli morfar .. Men jaghoppas att när de har lagt sig så kanske han kan vänja sig.2009-05-09 @ 12:28:22
URL: http://enbebisiminmage.blogg.se/
Postat av: en ung blivande mamma

Ja, de känndes verkligen som att jag behövde ha honom som stöd direkt nu. Så jag är glad att jag sa något. Samtidigt som jag kan ändå höra hans argument och prata med honom så de blir rätt från början. Och så att de på något vänster inte kommer fram av någon annan och han trillar av pinnen eller liknande. ^^

2009-05-09 @ 18:20:42
URL: http://enbebisiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback