Hemma, *puhe*

Jag börjar med att säga att det inte verkade vara någon fara. Det har inte sipprat mer och de kunde inte se att det var något ovanligt när jag var på förlossningen. De sa att det är svårt att veta om det är vattnet och att jag ska ringa igen om jag upplever liknande, men vi får hoppas att det inte händer igen. Så förklaringen isf var att det var väldigt rikliga, vattniga flytningar. Ingen svampinfektion eller nåt sånt iaf.

Som jag sagt innan så känner jag mig mycket tryggare och bättre omhändertagen när man kommer till förlossningen än till gyn. Så det var ändå skönt att få komma dit denna gången, dessutom har de mycket bättre väntrum med soffa o.s.v. så jag kunde ligga på sidan med benen i Denis knä när vi väntade vilket var väldigt skönt eftersom jag har haft väldigt ont idag. Vi träffade ett väldigt roligt par som väntade barn i v.39 där vattnet hade gått igårkväll och hon hade börjat få förvärkar. Hon sa att "ja, jag fick åka in för att min BM sa det, men jag ska inte föda barn nu, jag ska ju jobba i helgen". Haha, jag kunde inte hålla mig för skratt. Hennes kille gick runt och kollade vad som fanns och tyckte att "ja det är ju bra att det finns både TV och dator om vi nu måste stanna här" ;-).

Nu kan jag iaf pusta ut lite igen och glädjas över att bebis stannar kvar i magen.

Igår tog Colin ytterligare två steg när han tränade med Denis (bilden nedan). Och på dagis tog han 3 steg utomhus för första gången i eftermiddags :-). Han är så duktig. Han fick ju stanna nästan en timme längre på dagis idag också då vi var på sjukhuset och allt hade gått jättebra. Han var på så gott humör när vi hämtade honom. Men sedan blev han dock väldigt trött och fick lite mat i magen och är nu iväg en runda med Denis. Ikväll ska vi bada honom och sen kommer han nog sova som en stock.


Kommentarer
Postat av: Betina

Gud va skönt att det gick bra! Då kan du andas ut en stund igen. Tur är det väl att tiden går så himla snabbt, innan du vet ordet av det är det ju september ;)Nä va duktig Colin är! Och kul att du lyckats fånga det på bild! :DKramar

2009-05-27 @ 17:50:48
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Hanna

Skönt att de inte va vattnet:P Hoppas bebis stannar lääänge till i magen:D

2009-05-27 @ 18:29:01
URL: http://enannanas.blogg.se/
Postat av: kikki

gud vad skönt att allt var bra! :) förstår att du blev lite orolig där!

2009-05-28 @ 12:35:27
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback