Förkyld lillkille

Lillkillen har blivit alldeles förkyld. Det gick rätt fort igår från att han var småsnuvig till att det bara rann ur näsan, hosta och sen feber. Han var väldigt gnällig och var inte alls sig själv och hade svårt för att sova middag m.m. Lille stackaren hade så hög feber på kvällen att han inte orkade leka eller äta. Han låg i min famn en stund efter att vi tagit på honom pyjamas och bara tittade på mig medan jag sjöng för honom. Vi fick i honom lite youghurt och jouice och sedan fick han somna i sängen. Han sov dock förvånansvärt bra hela natten med bara några få uppvaknanden och han somnade om själv.

Imorse var han så pigg och glad och feberfri så vi hoppas att det håller i sig hela dagen. Det är inte rolig när han är febrig, det räcker med snuvan tycker jag ;-).

Försökte lägga upp ett litet kort på honom från igår men uppladdningen vill inte riktigt, verkar vara något segt med blogg.se just nu, får se om det går senare. Nu ska jag istället se hur man gör för att lägga upp en youtube film så ni kan få se och höra när Colin snackar :-)

Kommentarer
Postat av: en ung blivande mamma

tack. jag behöver verkligen lite positiv respons. Att någon inte tycker jag är helt dum i huvudet och gör fel. Jag önskar bara att någon mer kunde känna min glädje över detta barnet och inte bara problem. Föt att för mig är det inget problem. Jag går inte miste om något, jag skuter bara upp det lite eftersom jag fick något annat, mycket finare, i mellan.

2009-05-10 @ 13:58:27
URL: http://enbebisiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback