Dagis imorgon

Imorgon börjar Denis jobba igen och då är det dags för Dagis. Lagom eftersom Colin verkar ha blivit i princip helt frisk från sin förkylning nu. Det blir förmodligen jag som får hämta honom på etermiddagen också eftersom Denis ska på utbildning i Ängelholm hela dagen. Men det ska nog gå bra om jag ser till att ta mina värktabletter, vilar när jag är själv och har foglossningsbältet på mig. Jag får verkligen tänka mig för helatiden hur jag står, går, sitter och ligger eftersom jag så himla lätt får riktigt ont av foglossningen nu. Det tar sin lilla tid att ta sig upp och ner för trappor och jag undviker att gå längre sträckor då det kan förvärra smärtorna rejält.

Känns som att jag helatiden räknar ner veckorna nu som närmar sig september, så att jag äntligen snart kan slippa dessa krämpor.

Idag har vi som sagt inte gjort så mycket annat än att diska, tvätta två maskiner tvätt och tagit det lugnt. Ikväll blir det till att ställa väckarklockan eftersom det ibland händer att Colin sover länge på morgonen. Vi måste ju upp i tid för att inte missa dagis :-). Sen när jag lämnat honom hade jag tänkt ta en lång dusch eller kanske till och med ett skönt bad för att värma och mjuka upp lederna lite.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Skönt att C är frisk nu. Trist att du har så himla ont dock.

2009-05-24 @ 19:56:36
URL: http://numedgosbebisar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback