Bricanyl

Ah, hade ju tänkt ta kort på magen och lägga in och allt idag. Men nu har jag haft rejält med smärtsamma sammandragningar som precis börjat lugna sig med hjälp av bricanyl tabletter och vila. Tog en tablett i förmiddags men den hjälpte inte så mycket, hade ju Colin sen på eftermiddagen och då hjälper nog inte tabletterna så mycket. Tog en andra tablett kl 16.30 och fick vila kvart över fem när Denis kom hem. Då hade jag extremt ont och ett tag efter det började det lugna sig. Var dock lite läskigt för jag fick de typiska biverkningarna som jag även fick när jag fick bricanylsprutor i v.28 när jag väntade Colin. Men nu var jag ju ändå beredd på det och då var det lättare att hantera. Biverkningarna är att man blir alldeles darrig och skakig som man inte kan kontrollera, och så blir pulsen skyhög även när man ligger ner och vilar. Nu har skakningarna lugnat sig och även pulsen lite grann.


Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad jobbigt du verkar ha det! Hoppas att bricanylen hjälper. Den lill* får allt vänta några veckor till där inne. :)

2009-05-04 @ 20:58:27
URL: http://omfamiljen.blogspot.com
Postat av: sara

Jag är livrädd inför förlossningen:( hur känner du?

2009-05-04 @ 21:01:59
URL: http://saraelisabethlindgren.blogg.se/
Postat av: Emilie

Men gud va läskigt med biverkningarna!

Hoppas det känns bättre imorgon med sammandragningarna!

2009-05-04 @ 22:10:20
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: Martina

men fy att du ska ha dom där sammandragningarna, hoppas verkligen du komemr få slippa dom snart å d itne håller i sig hela grav.själv ska jag till barnmorskan på Torsdag och då ska jag ta upp min smärtor i nedre delen av magen som troligen är bäckent som spökar.

vi får se vad hon säger, d e jobbigt då man inte kan gå mer än ett par meter så börjar det göra så ont.

2009-05-05 @ 12:59:24
URL: http://demicorazon.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag avskydde med biverkningarna av bricanylen! Fick ju en stor dos rakt in i droppet när Saga föddes för att jag skulle snittas och då kunde jag inte ha värkar mer... Var jätteobehagligt! Hoppas bara att du slipper sammandragningarna snart!

2009-05-06 @ 22:12:19
URL: http://lovelymelovelyyou.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback