1 Maj

Idag är det den första maj. Kan inte fatta hur fort tiden går. Nu är det bara 4 månader kvar innan jag går in i "födelsemånaden". Är ju beräknad till den 13 September men man kommer ju vara fullt beredd på en förlossning redan när man går in i september. Satt och tänkte mycket idag på hur fort halva graviditeten redan gått och att tiden säkert kommer gå ännu snabbare från och med nu. Varken jag eller Denis har nog inte riktigt hunnit smälta att vi faktiskt ska få ett barn till och bli tvåbarnsföräldrar :-D. Känns helt konstigt och underbart att få lyckan att få ett barn till. Hur kommer den se ut? Kommer den vara lugn eller envis? Kommer den vara lik Colin eller helt annorlunda? Känns så spännande på nåt sätt! Känns också konstigt att vi nästan inte har något praktiskt att förbereda. I princip bara att tvätta de neutrala kläderna och köpa spjälsäng. Allt annat är i princip klart. Därför är det ju också ganska svårt att förbereda sig mentalt eftersom man inte går igenom hela processen med allt det praktiska som vi gjorde med Colin.

Idag har vi varit hos mamma och pappa hela dan och solat, ätit glass och på kvällen åt vi riktigt gott grillat kött med klyftpotatis och kall vitlökssås. Träffade även mina släktingar från GBG som vi inte träffat på ett tag så det var jättemysigt.

Colin har varit så duktig som vanligt men var väldigt svår att få i säng (var tänkt att vi skulle sova över). Men han kom inte till ro och ville inte ens äta sin gröt så vi valde att åka hem istället där han kan äta i lugn och ro och somna i sin egen säng. För mig var det också ganska skönt att komma hem då jag har väldigt ont nu och då är det alltid skönast att sova i sin egen säng :-).


Kommentarer
Postat av: Bodil

Åh, det är nästan så att man blir sugen på en till...

2009-05-01 @ 22:53:18
URL: http://badhusgatan.blogg.se/
Postat av: Jonna

Tekla har oxå så svårt att komma till ro hos andra, så vi brukar oxå åka hem ist för att sova över. Blir lugnast för alla.

2009-05-02 @ 10:25:17
URL: http://numedgosbebisar.blogg.se/
Postat av: Martina

visst går tiden snabbt!! snart står vi där med en liten bebis och är dessutom 2 barns mammor, ska bli spännande:)

2009-05-02 @ 19:19:47
URL: http://demicorazon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback