Sommarväder

Ja nu är det verkligen sommar på riktigt, men jag har inte riktigt börjat njuta av den än. Det räcker att jag sätter mig i solen en liten stund sen är jag alldeles yr och dödstrött. Blir så lätt illamående också så jag håller mig helst i skuggan eller inne. Hade vi haft en pool kanske det hade varit skillnad ;-).

Colin börjar bli bättre och bättre på att gå, han går massor på dagis också och snackar som bara denn. Det roliga är att han gärna använder sig av ord som är återkommande helatiden, men vi vet inte riktigt vad det betyder än, men det kommer säkert :-).

Imorgon bitti blir det tidig morgon för Colin. Vi ska lämna honom hos mamma som ska passa honom när vi ska till barnmorskan i ängelholm för att göra glukosbelastning och kolla UVI. Förmodar att hon kanske kollar sf-måttet och lite sånt också.


Kommentarer
Postat av: Caroline.

Här är de galet varmt och jag har lyckats bränna mig över hela ryggen och idag så blev de visst benens tur, fy tusan snart emigrerar jag till Nordpolen! ; )

2009-06-26 @ 16:18:07
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Kristina

Saga använder med en hel del ord som låter samma hela tiden, men man fattar inte vad hon menar alla gånger. Men nu har hon nog iaf 20 ord som vi förstår vad de betyder som hon använder relativt ofta. Och det märks att hon börjat springa med, för hon har skrubbsår på knäna :-P När Colin kommer in i denna perioden måste det ju nästan vara dags för dig att föda, vad jobbigt att jaga efter honom då... Men de är ganska roliga nu när det händer ngt litet typ varje dag

2009-06-29 @ 09:14:04
URL: http://lovelymelovelyyou.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback