Midsommardagen

Ja nu är midsommarafton över och man ligger och slöar på midsommardan :-). Mår illa och har väldigt ont i magen idag så Denis tog med Colin ner till Landskrona så jag kan få vara ifred och bara vila.

Gårdagen var jättemysig med mina goa släktingar. Vädret var först väldigt regnigt men på eftermiddagen började det klarna upp och det slutade med att vi faktiskt satt ute och åt trots allt :-). Colin var alldeles till sig av all uppmärksamhet och det var full rulle på honom helatiden. Han var så duktig som åt både sill och lax och smakade på allt med god aptit :-).
Jag själv åt grillad fläskfile och färskpotatis och lite annat. Klarar inte av sillen efter en hemsk magsjuka jag hade natten efter att jag ätit det i början av graviditeten. Lite tråkigt eftersom jag älskar sill i vanliga fall. Kunde inte äta den goda kallrökta laxen heller med tanke på matriktlinjerna under graviditeten. Men det gör bara att jag längtar ännu mer till förlossningen så jag äntligen kan frossa i allt sådant gott :-D.

Midsommarfirandet blev mycket lyckat med god mat, dans kring midsommarstången och jordgubbar och grädde och även lite rabarberpaj :-).

Men inget gott utan att det skulle föra med sig lite jobbigheter. Ca 2 timmar efter att vi kom dit och efter vi ätit maten fick jag täta regelbundna förvärkar så jag gick och la mig i mammas och pappa rum. Det hjälpte inte så mycket så jag blev tvungen att ta en bricanyltablett som lugnade förvärkarna efter 45 min. Resten av kvällen skakade jag som ett asplöv och benen var så slöa att det kändes som att jag sprungit ett maratonlopp. Jäkla biverkningar :-P.


Kommentarer
Postat av: Lizette

Naw, vilken sötnos på bilderna! :Dhttp://www.lizettebackstrom.blogspot.com

2009-06-20 @ 17:44:33
URL: http://www.lizettebackstrom.blogspot.com
Postat av: Caroline.

Ni firade verkligen på riktigt. I vår familj har vi aldrig direkt "firat" midsommar. Visst äter vi god mat och umgås men dansa runt midsommarstång och sånt har vi nog inte gjort mer än en gång och det var över 15 år sedan. Mysigt med ett sånt där riktigt firande ju : ) Man ska hålla på traditionerna.

2009-06-21 @ 23:05:48
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback