Kläckfärdig?

Hehe, ja det skulle man nästan kunna tro om man jämför min mages storlek med förra graviditeten. När vi hade handlat på IKEA åkte vi inom svärmor och åt lite mc-donalds mat och kollade på kort som togs på förlossningsdagen och magen var ju i princip i samma storlek som den är nu!

Såg också en massa kort på mig när jag gick igenom värkarbetet med masken i ansiktet helatiden, hehe, snacka om att jag såg groggy ut. Det fick mig att minnas hur häftig förlossningen var, men också hur fruktansvärt ont det gjorde. Ibland blir man lite nervös trots att jag oftast känner mig lugn och förväntansfull när jag tänker på förlossningen.

Vi köpte en annan spjälsäng än förväntat, den billigare varianten då vi inte tyckte att vi behövde de funktionerna som fanns på den lite dyrare. Sen köpte vi helt ny madrass, täcke och kudde och spälskydd. Jag tvättade Colins bebiskudde men den är alldeles knölig så det var lika bra att köpa en ny.

Det märks tydligt på mig att det inte är så många veckor kvar för jag blir så huslig och går runt och sorterar och har mig. Tog ner amningskudde, vagnstäcket och lite påslakan m.m. som ska tvättas. Sen har jag ett sånt stort behov av att städa helatiden trots att min kropp inte orkar, och det är instinkten nu i slutet av graviditeten för sån var jag när jag väntade Colin också. Men sen försvann det där städsuget lika fort som han tittade ut ;-).

Kommentarer
Postat av: madde

vilken säng köpte ni då? kan du inte lägga in en bild?

2009-06-23 @ 21:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback