Kärlek

Nu har jag och Denis precis haft en diskussion med tårar och hela köret. Det är tufft för oss just nu. Jag mår dåligt över att jag känner mig otillräklig, känner mig som en dålig mamma som inte kan leka med Colin och ta hand om honom som vanligt, och som en dålig fru som inte kan göra mer i hemmet eller ens ta hand om Colin på min tid så Denis kan fokusera på annat. Denis mår dåligt för att han tar ett väldigt stort lass just nu o.s.v. och mitt i allt försöker vi få vardagen att fungera, planera inför bebisen och körkort och allting.

Men faktum är att vi klarar oss igenom det, tack vare vår starka kärlek till varandra. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom, den bästa pappan till våra barn, och den bästa man man kan ha, jag verkligen älskar dig DENIS!! Usch, nu börja jag gråta igen, men jag är verkligen så glad att det är honom jag delar mitt liv och familj med. Du är mitt allt :-).


Kommentarer
Postat av: Kristina

Åh, vad underbart med äkta kärlek! Precis så känner jag för Morgan med, han är också helt underbar. Men du kan inte rå för att du har det jobbigt heller, tänk på det, du kunde ju inte veta att det skulle bli så problematiskt under graviditeten.

2009-06-30 @ 21:49:49
URL: http://lovelymelovelyyou.bloggagratis.se
Postat av: Johanna

Hur hårt livet än är, Hur ont man än har. Hur mycket du än önskar att du kunde ha det bättre just nu. Hur mycket du än kämpar mot det onda. Och vad du än säger, vad du än tycker, hur du än känner. Så finns den äkta kärleken ALLTID kvar. Kärleken övervinner allt. That´s it.

2009-06-30 @ 22:12:23
URL: http://busetjohanna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback