Jag vill ha en rollator!

Hade magknip hela dagen igår också, ville inte ge sig alls. Fruktansvärt jobbigt. Men idag är det mycket bättre och det känns jätteskönt. Äntligen kan man sluta skruva på sig och äta utan att få världens magkramper.

Inatt var det riktigt varmt trots att vi hade fönstret öppet. Jag har hört att man ska slippa myggor när man sover på ovanvåningen men rackarna kommer ju in iaf. Gick upp mitt i natten och smällde ett par myggor och gick ner och baddade mina armar och ben med alcogel vilket hjälpte lite mot klådan. Var sen tyvärr tvungen att stänga fönstret för med myggor i rummet som ska envisas får man ju ingen sömn ändå.

Ska fråga Denis om vi kan åka och köpa myggnät idag. Han lovade att vi skulle köpa myggnät när han sa nej till AC som jag ville ha :P.

Jag känner mig praktiskt taget halvt handikappad. Nu är jag obehagligt rörelsebehindrad på grund av foglossningen och andra krämpor. När jag lämnade sonen på dagis idag så fick jag sätta mig på staket och hänga mig mot räcken för att pausa men det hjälpte tyvärr inte så mycket mot smärtan ändå. hade så fruktansvärt ont att jag inte kunde hålla gråten inne. För första gången kände jag mig avundsjuk på en gubbe som gick med rollator, Jag vill också ha en sån!!

Men tänk vad perfekt, något att luta sig mot som ändå rullar framför en så man slipper hoppa på kryckor, och när man behöver vila så kan man bara sätta sig fram på den på en liten pall. Det perfekta hjälpmedlet!

Den här ser ju rätt tuff ut, en sån skulle man haft ;-).

Kommentarer
Postat av: kikkiiiii

vad jobbigt du verkar ha det! :/ du får skaffa dig en rollator ;D

2009-06-30 @ 14:07:48
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Betina

inte för att jag har ont, men en SÅNN vill jag med ha!! älska rosa!!!!! :D hihihimen vettu, du kanske kan hitta en billig på blocket :P

2009-06-30 @ 17:44:56
URL: http://bettybitch.blogg.se/
Postat av: Malin

En sån vill jag ha, foglossningarna hålller sig i schack en så länge men jag blir ofta svimfärdig. Skönt att kunna sätta sig när man har lust

2009-06-30 @ 21:51:13
URL: http://skruttensmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Snacka om pimpad rollator.

2009-07-02 @ 21:02:18
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Jesper

Ta en titt på Rollermate enhandsrollator! Kanske något för dig! Man kan inte sitta på den men skön att luta sig mot och en krok för kassen!

2010-11-13 @ 09:58:07
Postat av: Linda

Får man låna bilden? :D

2011-01-25 @ 13:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback