Illamående

Ja idag har jag mått väldigt illa, från det att vi kom hem från mamma och pappa och jag mår fortfarande illa. Men har iaf lyckats äta och behålla maten. Känns som samma illamående och smärta i magen som jag upplevde sist jag tog niferex regelbundet och jag misstänker att det är det som spökar nu också. Nu ikväll har jag haft riktigt ont av foglossningen med, väldigt svårt att ta mig upp ur soffan och böja mig ner o.s.v.

Det var roligt att träffa farmor och farfar idag och vi fikade en stund och umgicks och sen åkte jag hem lagomt ill Colin skulle sova middag. Det var nog skönt för dem med för de måste ju vara väldigt trötta efter resan :-). Colin somnade redan i bilen och jag gav honom en liten flaska och sen somnade han ganska fort efter att jag lagt honom i sängen. Sen sov han hela 3 timmar i sträck och under hela den tiden låg jag också och sov i soffan från och till, mådde inget vidare.


Madde frågade om vi fått veta om det är en flicka i magen med tanke på mammas kommentar till förra inlägget och nej vi vet fortfarande inte vad det är för kön :-). Men många av oss har gissat på flicka :-).


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken trevlig blogg, kommer fortsätta titta in här. :)

2009-06-18 @ 07:45:49
URL: http://turnerkvinna.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Detta med vagn, det gör mig illamående. Kunde knappt sova inatt för jag tänkte på vagnar. Vägde för och nackdelar. Enkelvagn eller syskonvagn...

Ja man står väl där i oktober inte ett dugg klokare ; )Vad jobbigt för dig med illamående och foglossningen... Hoppas ni får en fin midsommar helg iallafall.

2009-06-18 @ 08:58:51
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill tipsa om en jättebra sida som verkligen fungerar. Tjäna riktiga pengar genom att registrera dig på gratissidor, värva medlemmar samt få tillbaks pengar när du handlar via internet. registrera dig här http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=14812

och få 20 kr med en gång. Det är helt gratis att registrera sig

2009-06-18 @ 09:57:25
URL: http://litenniniz.blogg.se/
Postat av: Malin

Hoppas illamåendet går över, inget kul att må dåligt at tabletter som man måste ta.Är inne och läser ibland från SeptembertrådenHa det så bra!

2009-06-18 @ 10:29:33
URL: http://skruttensmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback