Hemsk natt

Natten var hemsk. Jag har haft kramper i tarmarna hela dagen igår och det blev inte bättre när jag lagt mig för att sova heller. Hade så svårt för att somna och när jag väl gjort det så väcktes jag av att det knöt sig och gjorde så fruktansvärt ont. Dumma mage och dumma järntillskott!!
Hoppades på att det skulle vara bättre fram på morgonen, men inte det heller :-(. Har vridit mig i soffan och kvedit av smärta och försökt gå på toaletten flera gånger men som inte hjälpt. Nu är det dock liite bättre och jag hoppas att det fortsätter åt det hållet för jag orkar inte mer. Magen är så öm och känslig nu och nu vill jag bara vila utan att ha så fruktansvärt ont.

Colin har varit glad som en solstråle både på dagis och när han kom hem, trots att han inte sovit middag. Det är så varmt på dagarna nu så han får väl ingen ro när det är vilodags. När han kom hem var han ett riktigt energiknippe och ville leka för fullt, men vi tog av honom till bara blöja och lade honom i sängen och det tog inte lång tid innan han somnade så han var minsann trött ändå :-).

Han är så himla lik Denis nu när han är kortklippt, pappa upp i dagen :-).
Kommentarer
Postat av: Ester

Jag tycker han är fruktansvärt lik dig!!!

2009-06-29 @ 20:28:30
URL: http://buggster.blogg.se/
Postat av: Colins mormor.

Mommos gosse har blivit stor :) Så fin i håret.

2009-06-30 @ 20:54:50
Postat av: Sara

Vilken fin frilla han är, sötpojken :)

2009-07-02 @ 10:10:25
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback