Hemma

Nu är vi hemma från vår campingtripp i härliga Knopparp. Vi åkte ut med mamma och pappa som hade sin husbil och igår mötte även våra bekanta från Göteborg upp oss med sin husbil. Vi hade tre platser på rad men samlades utanför den ena eller den andra när vi skulle äta eller sitta och prata och umgås.

Colin var på väldigt strålande humör och tyckte att allt var superspännande när vi kom dit. Dock var det lite slitsamt att hålla honom aktiverad och nöjd hela dagarna och inte ville han sova när det var så mycket spännande som hände, men det gick bra med hjälp av mamma som gick långpromenader med honom i vagnen och på natten sov han gott i sin resesäng i husvagnen. Vädret blev bättre än väntat trots allt. Det regnade på vägen dit i fredes men sen klarnade det upp lite men det var ändå inte behagligt nog att sitta ute. Vi grillade och åt maten inne i mammas och pappas husbild och på kvällen satt vi och spelade sällskapsspel medan Colin sov gott i husvagnen. På lördan vaknade vi av en härlig sol och att himlen var klarblå. Lite vindkyligt men det var skönt ute och vi var ute mest hela dagen. På kvällen var vi väldigt trötta av all frisk luft så vi lade oss tidigt för att vara en lördag :P.

Nu är vi trötta och det är skönt att ha kommit hem. Ska elda så vi får upp lite värme i huset och senare ska vi dammsuga och tvätta lite, sen blir det bara att dega i soffan och ta det lugnt ikväll.

Colin lär sig gå


Vi spelar kubb, Denis var väldigt engagerad som i de flesta spel ;-)Här ser vi hur vi stog uppradade, Jag och denis med husvagnen längst till höger,
mamma och pappa i mitten och A o B till vänster.

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Man skulle dock ha varit i skärgården förra helgen istället då de var så underbart väder. Nu har de ju mest varit mulet men de finns inga dåliga väder bara dåliga kläder ; D haha.

2009-06-07 @ 15:28:07
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Terese

Det där ser härligt ut. :)

Hur gammal är Colin?

2009-06-08 @ 11:29:01
URL: http://fantasidif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback